Tankstations

Op een tankstation of benzinestation is er veelal bedrijfsafvalwater aanwezig op de vloeistofdichte vloeren en het buitenterrein. Dit afvalwater kan grote hoeveelheden olie en brandstof bevatten en mag daarom niet direct in het gemeentelijk riool of oppervlaktewater worden geloosd. Hiervoor is een olie- en benzineafscheider (OBAS) verplicht gesteld.

Olieafscheider

Een olie- en benzineafscheider draagt bij aan acceptabele concentraties olie en benzine in het riool of open water. Te hoge concentraties zorgen onder andere voor milieuschade en hoge kosten voor waterzuivering. Een OBAS olie- en benzineafscheider bestaat uit een slibvangput, olieafscheider, meetkamer (optioneel), alarm (optioneel) en een controleput. In de OBAS worden de olie en brandstof gescheiden van het afvalwater. Het slib blijft in de slibvangput en de olie-en benzine in de olieafscheider. Het afvalwater kan na de OBAS worden geloosd op het riool of watergang.

Vakkundig opgeleid personeel

Voor het installeren van uw olieafscheider, werkt Zegwaard uitsluitend met gekwalificeerde producten en geavanceerd werkmateriaal. Wij zetten hierbij onze vakkundig opgeleide medewerkers in, waardoor u verzekerd bent van een professionele plaatsing. Zij zijn jarenlang gespecialiseerd in het vak en beschikken over de benodigde papieren zoals kraan- en hijsbewijzen. Uw plaatsing is daarom bij Zegwaard altijd in goede handen en wordt er voor iedere klus een op maat gemaakt plan opgesteld!

Preventief onderhoud

Laat u de plaatsing, het onderhoud en reiniging van uw olieafscheider liever aan een specialist over? Wij hebben alle kennis in huis en helpen u graag door middel van preventief onderhoud!

Vrijblijvend advies of inspectie

Voor vrijblijvend advies of een inspectie van uw olieafscheider, staat Zegwaard altijd voor u klaar met vakkundig personeel! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Alles omtrent uw olieafscheider.

Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd werkmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit