Wet- en regelgeving

Lozing van afvalwater

Een olieafscheider is de oplossing om aantastingen en verstoppingen in de gemeenteriolering te voorkomen. Voor organisaties uit onder andere de automotive en petrochemische industrie is het vanuit de overheid verplicht gesteld om op het terrein over een olieafscheider te beschikken. Het lozen van (gevaarlijke) stoffen, oliën of vetten die uit de werkplaatsen voortkomen, zijn namelijk zeer ongewenst in het openbaar riool.

Door een menging en/of stolling van deze vloeistoffen, kan de afvoercapaciteit van het riool worden verminderd of ontstaat er een verstopping. Bovendien kunnen oliën het riool aantasten, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verkort. Een olieafscheider is de oplossing voor organisaties om de lozing van gevaarlijke stoffen te voorkomen.

Bescherming van het riool en wet- en regelgeving

Ziet u door de bomen het bos niet meer met aan welke wettelijke richtlijnen uw olieafscheider moet voldoen? Zegwaard begrijpt dit als geen ander en staat voor u klaar met een deskundig advies over welke installatie het beste bij uw situatie past. Daarnaast kunnen we met een onderhoudscontract ervoor zorgen dat uw olieafscheider altijd op tijd geleegd wordt. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar en bent u verzekerd van vakkundig onderhoud!

Vrijblijvend advies of inspectie

Voor vrijblijvend advies of een inspectie van uw olieafscheider kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze vakkundige werknemers staan u graag te woord om samen te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Alles omtrent uw olieafscheider.

Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd werkmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit