Olieafscheider reparatie

Olieafscheider reparatie

Wanneer uw olieafscheider niet functioneert naar behoren, is het van belang om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen. Hierdoor kan verdere schade worden voorkomen. Omdat iedere situatie een andere aanpak vereist, stelt Zegwaard vooraf een op maat gemaakt plan op om uw olieafscheider te repareren of om een nieuwe te plaatsen. Wij beschikken over een groot wagenpark en vakkundig opgeleid personeel, waardoor geen enkele klus voor ons te groot of te complex is!

Reparatie door middel van kunststoflassen

Om als organisatie zo min mogelijk overlast te ervaren, past Zegwaard een speciale reparatietechniek toe door middel van kunststoflassen. Wij zijn in deze techniek gespecialiseerd en beschikken over een deskundig lasapparaat die de lucht tot op 5 graden Celsius nauwkeurig verhit, waardoor een stevige las gegarandeerd is! Door deze techniek is het voor ons mogelijk om uw olieafscheider direct ter plaatse te repareren en kunnen sloopwerkzaamheden worden omzeild.

Uitgebreid werkmateriaal

Om in iedere situatie een olieafscheider vakkundig te kunnen plaatsen, legen en repareren, hebben wij ons werkmateriaal onlangs uitgebreid met een aantal machines: 

  • 5 vacuüm vrachtwagens (12m3 vuilwater capaciteit)
  • 1.5 ton kraan
  • 6 ton kraan
  • Vrachtwagen met 42 ton meter kraan

Preventief onderhoud

Laat u de plaatsing, het onderhoud en reiniging van uw olieafscheider liever aan een specialist over? Wij hebben alle kennis in huis en helpen u graag door middel van preventief onderhoud!

Vrijblijvend advies of inspectie

Voor vrijblijvend advies of een inspectie van uw olieafscheider, staat Zegwaard altijd voor u klaar met vakkundig opgeleid personeel! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Alles omtrent uw olieafscheider.

Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd werkmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit