Leidingwerk schoonmaken

Achterstallig onderhoud van de olieafscheider

Om de levensduur van uw olieafscheider te verlengen en toekomstige problemen zoals verstoppingen te voorkomen, dient u het leidingwerk regelmatig te laten inspecteren en reinigen. Wanneer u dit niet doet, zal er achterstallig onderhoud ontstaan en is er een grote kans dat er een nieuwe olieafscheider geplaatst moet worden.

Het leidingwerk controleren en reinigen

Om vervelende verrassingen te voorkomen en de kwaliteit van uw olieafscheider te waarborgen, biedt Zegwaard preventief onderhoud aan. Tijdens de lediging zal één van onze specialisten achterstallig onderhoud of eventuele verstoppingen direct verhelpen. Het leidingwerk zal worden gecontroleerd en schoongespoten door middel van één van onze geavanceerde wagens met maar liefst 20 verschillende spuitkoppen. Zegwaard zorgt ervoor dat uw olieafscheider weer functioneert naar behoren!

Preventief onderhoud

Laat u de plaatsing, het onderhoud en reiniging van uw olieafscheider liever aan een specialist over? Wij hebben alle kennis in huis en helpen u graag door middel van preventief onderhoud!

Vrijblijvend advies of inspectie

Voor vrijblijvend advies of een inspectie van uw olieafscheider, staat Zegwaard altijd voor u klaar met vakkundig personeel! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Alles omtrent uw olieafscheider.

Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd werkmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit